18 жовтня «Черкаські Мавпи» поміряються силами з БК «Тернопіль»

18 Жовтня, 2020

Баскетбол. Суперілга. Черкаси, спортивний комплекс «Будівельник». Початок гри о 14:00. Онлайн: XSport, YouTube

БК “Тернопіль” – дебютант Суперліги Паріматч і є найдосвідченіших команд по своєму складу. Кістяк колективу становлять досвідчені українські баскетболісти Андрій Агафонов та колишні гравці “Мавп” Андрій Кальніченко та Олександр Кольченко. Приїзд колишнього капітана “Мавп” – Олександра Кольченка буде вкрай інтригуючим.

Цікаво буде подивитися на протистояння двох Олександрів, колишніх партнерів по команді – Кобця та Кольченка. Ці двоє були одними з ключових гравців у чемпіонському сезоні “Мавп”. Тоді Кольченко став MVP, а Кобець найкращим шостим гравцем. Зараз молодий вихованець черкащан перебуває у чудовій формі і заслужено є лідером Суперліги Паріматч по результативності – 25.6 очка у середньому за гру.

Максим Міхельсон, головний тренер “Черкаських Мавп”:

“Ті хлопці, які у нас зараз є, всі вони були на майданчику у матчі з “Київ-Баскетом”. Всі решта – захворівші на коронавірус або гравці, у яких зараз наслідки коронавірусу. Вони не можуть вийти на майданчик за станом здоров’я. Ще у нас є Сеад, у якого травма гомілкостопа. Як його нога буде відчувати себе перед матчем з “Тернополем”? Дуже сумніваюся, що він вийде на майданчик. Більше ніякого резерву я не бачу. Можливо на наступний тур вже хтось додасться”.

БК “Черкаські Мавпи”