«Мавпи» знову не відчули радості від перемоги

27 Жовтня, 2020

У черговому матчі Суперліги Паріматч черкащани дали бій «Прометею» у Камянському, але знову програли.

“Черкаські Мавпи” на старті зустрічі продемонстрували, що не бояться фаворита цього протистояння. У стартовій чверті підопічні Максима Міхельсона швидко вийшли вперед і були попереду на відстані кількох атак. У стартовому відрізку добре відпрацювали Конєв, Хаджифейзович і Лакі Джонс. У “Прометея”  гру вели Рід та Лукашов. До середини чверті на майданчик вийшов Олександр Кобець, котрий поцілив кілька непростих кидків і продовжив тримати “Мавп” попереду – 25:29 пілся перршої чверті.

У другій чверті кам’янчани поступово відновили статус-кво. Важливий відрізок відпрацював Майкл Маєрс, котрого черкасцям було складно зупинити. Продовжив бомбардувати кошик “Мавп” Маркіз Рід. Як підсумок, господарі виграли чверть і на велику перерву команди пішли за переваги “Прометея” – 47:43.

Після великої перерви “Мавпи” трималися в рахунку. До середини чверті команда зусиллями Володимира Конєва і Лакі Джонса скоротила відставання до мінімуму, однак далі гравці “Прометея” знову зробили свій ривок і відірвалися на комфортну відстань 13-ти очок – 72:59.

У заключній чверті переломити хід гри черкасці не зуміли. “Прометей” грав від своєї переваги, Віталій Черній застосував ротацію і команда лише збільшила перевагу. Як підсумок, 101:80, “Мавп” не вистачило на весь матч із “Прометеєм”.

“Прометей” – “Черкаські Мавпи” – 101:80 (25:29, 22:14, 25:16, 29:21)

ЧМ: Джонс- 23+4 підбирання, 2 передачі; Конєв – 13+4 підбирання, 4 передачі; Хаджифейзович – 12+4 підбирання, 4 передачі; Бондаренко – 9+4 передачі; Скапінцев – 2 – старт; Кобець – 12+5 підбирань; Дзюба – 4; Ткаченко – 2; Сергеєв – 2+5 підбирань.

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»