Кубковий матч «Політехнік» – «Черкаські Мавпи» транслюватимуть у прямому ефірі

2 Грудня, 2020

2 грудня у Харкові черкаські баскетболісти в 1/8 фіналу розіграшу Кубку України зустрічаються з місцевим «Політехніком». Початок гри о 18:00. Онлайн: mavpabasket.com, YouTube

“Черкаські Мавпи” стартують у Кубку України традиційно зі стадії 1/8 фіналу. Цьогоріч підопічні Максима Міхельсона випробовують на міцність колектив Вищої ліги – “Політехнік”. Перша гра з двоматчевої дуелі відбудеться у Харкові, а через кілька днів протистояння завершиться у Черкасах.

За інформацією офіційного сайту БК «Черкаські Мавпи» до Харкова черкащани прибули в оптимальному складі. Очікується дебют у новому сезоні Кемерона Джонса. Відновився від травм і ковіду Сеад Хаджифейзович. Більше того, з “Політехніком” має зіграти і Діон Райт, котрий одразу з літака вирушив до Харкова.

“Політехнік” хоча й виступає у нижчому дивізіоні, втім Тимур Арабаджи з року в рік будує організовану команду, котра має свій стиль. Нині харків’яни є непереможними у Вищій лізі. За клуб грають досвідчені баскетболісти, серед них відомий черкаським уболівальникам Станіслав Завадський. Має “Політехнік” у складі й американського форварда Кемерона Грегорі. Все це свілчить про високі амбіції клубу. У попередньому етапі Кубка України “Політехнік” пройшов ще одну потужну команду Вищої ліги – “Рівне”. Тому харків’яни не є таким простим суперником, як може здатися.