9 січня «Черкаські Мавпи» зустрічаються з БК «Будівельник». Прев’ю до гри

8 Січня, 2021

Черкаси, СК “Будівельник”. 9 січня, 16:00.  «Черкаські Мавпи» – «Будівельник».

Онлайн: mavpabasket.com, Обозреватель, YouTube, ВІККА (запис)

Великий баскетбол повертається. Після паузи у чемпіонаті та новорічних свят “Черкаські Мавпи” проведуть свій перший матч. У дебютній грі 2021-го року підопічні Максима Міхельсона зіграють із “Будівельником”.

“Черкаські Мавпи” були без офіційних матчів три тижні, втім цю паузу команда прагнула заповнити максимально продуктивно. Гравці нарешті мали змогу працювати у повному складі, зігратися та відточити командні взаємодії. У новий рік “Мавпи” входять у із хорошою мотивацією – виправити своє становище і почати перемагати на регулярній основі. Відбулися зміни у складі. Нещодавно був підписаний новачок Джайлен Джонсон, котрий у цій грі ще не дебютує, втім у наступних матчах вже має грати. Також команда продовжує пошук інших баскетболістів.

“Будівельник” – принциповий суперник для черкасців. У першому колі “Мавпи” зазнали однієї з найприкріших поразок, якраз проти киян. Зараз потрібно реабілітовуватися. Столичний клуб знаходиться нижче у турнірній таблиці, втім це лише через меншу кількість матчів. Перемог у киян більше, тому де-факто команда випереджає “Мавп”.

Гра у Черкасах стане першою для Леоніда Яйла у якості повноправного головного тренера “Будівельника”.  У цьому чемпіонаті окрім “Мавп” “Будівельник” перегравав “Хімік”, “Запоріжжя” та “Соколів”.

“Будівельник” є міцною командою, де головними дійовими особи є легіонери. Головна зірка команди – натуралізований українець Стівен Буртт. 36-річний баскетболіст у першому матчі фактично самотужки переграв “Мавп”. Ключовими гравцями команди є Брайс і Реджі Джонсон. А на “п’ятірці” – незмінний Михайло Анісімов. Окрім них у складі є чимало цікавих баскетболістів. Цим людям “Мавпам” є що протиставити. Цікавою буде дуель як передньої лінії – Скапінцев проти Анісімова, так і задніх – Кемерон Джонс проти Стівена Буртта.

 

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»