«Черкаські Мавпи» провели першу офіційну гру у 2021 році

9 Січня, 2021

Девятого січня черкащани приймали на своєму майданчику київський «Будівельник».

Початок гри для Мавп видався дуже позитивним. З перших хвилин Мавпи зробили ривок 8:0. Ближче до середини першої десятихвилинки, гості змогли трохи відігратись та зменшити різницю у рахунку. Але взяти перевагу “у свої руки” їм так і не вдалось. Командна та злагоджена гра Мавп дозволила завершити першу чверть перемогою.

Неабиякий запал покинув Мавп у другій чверті і Будівельник зміг зменшити різницю в очках, майже, до мінімуму. Три перехоплення підряд від київлян змусив брати тайм-аут головного тренера Черкас. Після тайм-ауту Мавпи змогли швидко відіграти перевагу. Перша половина була завершена з рахунком 41:36, перевага за черкащанами.

У третій чверті команди грали на рівних. Очки на табло додавалися порівно в обох командах. За три хвилини до кінця чверті Бурту вдалось зрівняти рахунок, але влучний триочковий кидок капітана черкасців повернув перевагу Мавпам. Черкасці змогли утримати перевагу до кінця чверті та закінчити її перемогою.

Остання чверть видалась дуже важкою для гравців, але дуже цікавою для вболівальників. Накал емоцій вирував всі десять хвилин чверті. На екваторі чверті Олександр Кобець влучив декілька важливих триочкових, які принесли перевагу його новій команді. Прикро, але Мавпам не вдалось повернути перевагу. Матч було завершено з рахунком 83:87, на користь “Будівельника”.

15-го січня, на своєму майданчику, Мавпи приймають БК “Одесу”, початок о 18:30.

 

Джерело: mavpabasket.com