10 лютого «Мавпи» проведуть першу гру «київського» баблу

10 Лютого, 2021

Загалом 10, 11 та 12 лютого черкаські баскетболісти у Києві в палаці спорту «Венето» проведуть три гри – проти «Будівельника», «Київ-Баскета» і «Тернополя»

10 лютого (середа) Суперліга Паріматч

Київ. ПС “Венето”

16:00 “Будівельник” – “Черкаські Мавпи”

У першій грі “Черкаські Мавпи” зустрічаються з “Будівельником”. Кияни зараз знаходяться на підйомі, перегравши двічі поспіль “Прометей”. Також “Будівельник” двічі перегравав “Мавп” цього сезону, тому суперник є принциповим. Гра з “Будівельником” однозначно буде цікавою і складною.

11 лютого (четвер) Суперліга Паріматч

Київ. ПС “Венето”

16:00 “Черкаські Мавпи” – “Київ-Баскет”

У другому матчі підопічні Максима Міхельсона зустрічаються із лідером чемпіонату, “Київ-Баскетом”. Команді Айнарса Багатскіса черкаські баскетболісти двічі поступалися. І якщо у першому колі “Мавпи” грали в обмеженому складі, то у другому вже були близькими до оптимального стану і нав’язали боротьбу суперникові. Цього разу команди підходять до туру без втрат, тому матч має бути цікавим.

12 лютого (п’ятниця) Суперліга Паріматч

Київ. ПС “Венето”

16:00 “Черкаські Мавпи” – “Тернопіль”

Заключний поєдинок виснажливого баблу черкасці проведуть із “Тернополем”. Дебютант Суперліги весь сезон перебуває серед лідерів, що логічно, з огляду на міцний склад команди. У сезонному протистоянні між командами рахунок 1:1. У цій грі переможе той, хто збереже більше сил після попередніх двох матчів баблу.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ СТАНОМ НА 9 ЛЮТОГО