Святослав Михайлюк: «Думаю, що у мене буде відмінний період кар’єри в «Оклахома-Сіті»

26 Березня, 2021

Атакуючий захисник «Оклахома-Сіті Тандер», вихованець черкаського баскетболу Святослав Михайлюк поділився очікуваннями від етапу кар’єри в команді, в яку він був обміняний з “Детройт Пістонс” в березні.

“Відмінні враження від організації “Тандер “. Мене добре прийняли. Мені все подобається. Хороші люди, відмінна організація. Намагаюся дізнатися кожного в команді. Вивчаю місто. У” Оклахома-Сіті “майже всі гравці мають однаковий вік, так що влитися в колектив не так вже важко. Команда як єдине ціле. Думаю, що у мене буде відмінний період кар’єри в “Тандер”. Не впевнений, виступав чи хто-небудь ще з України в “Оклахома-Сіті”. Україна і США – два різні світи, різні частини світу, різні культури, але Оклахома-Сіті – досить простий місто. Не можу назвати себе досвідченим знавцем міста, але мені подобається перебувати тут.

Всі знають, що я досить хороший шутер. При цьому намагаюся розвивати інші аспекти своєї гри, ставати краще. Я не зосереджений на одних лише кидках. Намагаюся внести в свою гру якомога більше різноманітності. Вважаю, що перехід в “Тандер” – відмінна можливість для молодих гравців. Тут можна розвиватися, розкриватися і показувати свої здібності. Все залежить від мене. Я став частиною команди “Тандер”, тепер потрібно показувати свою гру. Як я говорив раніше, команда грає з ретельністю. Я в захваті. Постараюся якнайкраще зарекомендувати себе в команді “, – заявив Михайлюк.

 

Джерело: basket.com.ua