«Черкаські Мавпи» сьогодні дома приймають «Миколаїв»

27 Березня, 2021

Баскетбол. Суперліга. 27 березня, 16:00. Черкаси, СК «Будівельник». «Черкаські Мавпи» – «Миколаїв». Онлайн: mavpabasket.com, Обозреватель, YouTube, ВІККА (запис)

Після серії виїзних матчів “Черкаські Мавпи” повертаються на домашній паркет. Цієї суботи у ПС “Будівельник” команда зустрінеться із “Миколаєвом” і завершить третє коло Суперліги Паріматч.

«Черкаські Мавпи» до цього матчу підходять у статусі фаворита. Третє коло підопічні Максима Міхельсона пройшли з показником 6 перемог, 3 поразки, причому протягом цього відрізку сезону черкасці здолали ряд сильних команд, серед них “Київ-Баскет” і “Прометей”. Завдяки стабільним результатам “Мавпи” міцно закріпилися у зоні плей-оф. Вкрай важливі перемоги команда здобула у попередніх турах. Два виїзди на Південь і Схід України “Черкаські Мавпи” завершили з показником 2-2, втім були здобуті стратегічні перемоги над прямими конкурентами у боротьбі за плей-оф – “Одесою” та “Харківськими Соколами”.

Зараз гра із ще однією командою, яка все ще прагне потрапити до плей-оф. Звісно, “Миколаїв” дуже багато втратив і шансів на сходження на 8-му сходинку у “корабелів” майже немає. Але в останніх турах команда додала і продемонструвала свої сильні сторони.

Нещодавно “Миколаїв” перервав свою затяжну серію із 10-ти поразок поспіль і здобув перемоги над сусідами по турнірній таблиці – “Одесою” та “Харківськими Соколами”, в останньому матчі до цього поступилися “Дніпру”. Валентин Берестнєв сподівається на американських легіонерів. Традиційно добре грає лідер команди – бігмен Нейтан Едріан, а також захисник Деррік Колтер. Нещоодавно в клуб додався Шакіл Гудвін, котрий одразу неабияк зміцнив передню лінію команди. Зараз “Миколаїв” отримав необхідний заряд впевненості і почувається значно краще, аніж протягом першого та другого кола.

“Мавпи” цього сезону двічі долали “корабелів”, тому варто очікувати, що гості будуть добряче мотивованими на цей матч.

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»