«Черкаські Мавпи» у Кам’янському дали бій потужному «Прометею», але виграти не вдалося

17 Квітня, 2021

Черкаські баскетболісти практично весь матч вели погоню за “Прометеєм”, але статусний суперник втримав переможний рахунок і результат для себе – 70:62.

Матч у Кам’янському обидві команди розпочали досить жваво. “Прометей” і “Мавпи” обмінювалися своїми атаками, у господарів забивали Вон, Сидоров і Петров, тоді як черкасці більшу частину чверті сподівалися на Діона Райта. За кілька хвилин до кінця чверті баскетболісти “Прометея” здійснили ривок і відірвалися на відстань 9-ти очок, але кінцівка періоду була за Діоном Райтом, котрий дещо скоротив відставання і загалом за стартову 10-хвилинку вже здобув 13 очок. Чверть Завершилася за невеличкої переваги господарів – 21:17.

Значну частину другої чверті результативність у матчі знизилася. До середини чверті кам’янчани знову здійснили свій ривок, на що у черкасців не знайшлося відоповіді. Так, господарі відірвалися на відстань 10-ти очок, але до великої перерви “Мавпи” поцілили кілька разів і дещо підтягнулися в рахунку – 34:27.

На другу половині черкаські баскетболісти вийшли із бажанням якнайшвидше відігратися. Команда чітко відпрацьовувала в захисті і діяла варіативно в нападі. Так за кілька хвилин команда відквитала 7 очок пасиву і вийшла вперед – 36:37. Далі обидві команди активізувалися. “Мавпи” отримали позитивний заряд від Конєва і Райта, котрі виконали яскраві слем-данки. Втім на кінцівку періоду “Прометей” зібрався і знову відповів своїм ривком – 53:46.

У заключній чверті “Прометей” тримав черкасців на відстані кількох атак. “Мавпи” здобували важкі очки завдяки Конєву, але кам’янчани знаходили свої відповіді і врешті в кінцівці матчу втримали переможний для себе рахунок. У підсумку 70:62, “Прометей” з рахунком 3:1 виграє сезонну серію у “Мавп”.

“Прометей” – “Черкаські Мавпи” – 70:62 (21:17, 13:10, 19:19, 17:16)

ЧМ: Джонс – 10+11 підб, 4 пер; Райт – 19+7 підб, 5 пер; Попов – 0; Конєв – 18+5 підб, 5 пер; Скапінцев – 5+5 підб, 4 блок – старт; Янг – 7; Сергеєв – 2+4 підб; Ткаченко – 1.

Статистика

Наступний матч “Черкаські Мавпи” проведуть вже 18 квітня. Цієї неділі в гості приїде “Будівельник”.

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»