Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко привітав БК «Черкаські Мавпи» із сріблом у Кубку України

17 Квітня, 2021

Важлива відзнака та підтримка для команди. Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко  зустрівся  з “Черкаськими Мавпами”. Очільник міста завітав на тренування до команди. І для цього є гарна нагода – друге місце “Черкаських Мавп” у Кубку України.

Незвичане тренування у неформальній атмосфері. Міський голова Анатолій Бондаренко привітава гравців “Черкаських Мавп” із сріблом в Кубку України. Й відзначив подяками. Навзаєм, клуб подарував меру ексклюзивний баскетбольний м’яч із підписами всіх гравців команди.

Нагадаємо, що 4 квітня “Мавпи” здобули історичне друге місце у кубку України з баскетболу. Команда вдруге в історії вийшла до фіналу Кубка. Перший кубок “Мавпи” здобули у 2011-му році, але тоді турнір проводили виключно для клубів Вищої ліги. А в сьогоднішньому статусі турніру, коли в ньому беруть участь команди Суперліги – “Черкаські Мавпи” вперше вийшли до фіналу.

Завдяки цьому результату одразу троє гравців “Мавп” виконали норматив майстра спорту України – це Олег Бондаренко, Ігор Сергеєв та Антон Дзюба. Вони долучилися до Дмитра Скапінцева, Івана Ткаченка, Нікіти Руслова – вихованців “Мавп” котрі кілька сезонів тому вже отримали це звання. А Ткаченко і Руслов вже є майстрами спорту міжнародного класу, адже у складі збірної України 3×3 здобували срібло чемпіонату світу. Нагадаємо, що тренер “Мавп” Максим Міхельсон є заслуженим тренером України.

“Дуже приємно, коли місто відзначає наші досягнення. Ми розуміємо, що наші успіхи впливають на розвиток баскетболу та спорту в Черкасах. Хочемо мотивувати підростаюче покоління займатися спортом, бути прикладом для усіх”, – говорить Дмитро Скапінцев, гравець “Черкаських Мавп”, який став найкращим центровим Кубка України.

Всі ці досягнення відзначив Анатолій Бондаренко і подякував гравцям та клубу за вагомий розвиток баскетболу та спорту у місті. Й закликав усіх любителів спорту підтримати “Черкаських Мавп” у чемпіонаті України серед команд Суперліги.

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»