У відкритому чемпіонаті Черкас з баскетболу відіграні матчі ½ фіналу плей-оф

10 Травня, 2021

За підсумками півфінальних матчів стали відомими склади пар, які у своїх дивізіонах розіграють комплекти нагород.

Дивізіон «А».

“Смайл-Баскет” – “Легіон” 85:83

Це була дуже видовищна гра. Команди тримали усіх глядачів у напрузі. До самих останніх секунд не було зрозуміло, хто саме стане переможцем зустрічі. В надважкій боротьбі перемогу здобули “Смайл-Баскет” з рахунком 83:85.

“Ветеран-Баскет” – “Дніпровські Акули”102:74

На жаль, тазапекла боротьба  відбувалась лише у першій половині. У третій і четвертій четвертях “Ветеран-Баскет” впевнено виривався вперед. Рахунок по завершенню гри склав 102:74.

Дивізіон «Б».

“Слемданк” – “ЧП”  77:69

Досить інтриговий матч видався. В першій чверті верх взяв “Слемданк” але у другій чверті “ЧП” швидко почали набирати обертів. Це дало змогу їм стати лідерами зустрічі у першій половині гри. Після великої перерви “Слемданк” почав наздоганяти своїх суперників. Вже у третій четверті “Слемданк” вирвався вперед та тримав лідерство у “своїх руках” аж до самого кінця. “Слемданк” отримав перемогу з рахунком 77:69.

“Ассоль” – “ЧДТУ” 93:78

З перших хвилин “Ассоль” отримала невелику перевагу в рахунку, яку тільки збільшували до кінця гри. Переможцями в поєдинку стали “Ассоль” з рахунком 93:78.

 

Таким чином стали відомими пари, які зіграють за 1-2 та 3-4 місця в обох дивізіонах.

За 1-2 місця у дивізіоні “А” зіграють – “Смайл-Баскет” та “Ветеран-Баскет”. А за 3-4 місця гратимуть “Легіон” та “Дніпровські Акули”.

У дивізіоні “Б” за 1-2 місця гратимуть “Ассоль” та “Слемданк”, а за 3-4 місця зіграють “ЧДТУ” та “ЧП”.

Фінальні ігри заплановано провести 15 травня.

 

За інформацією Федерації баскетболу Черкаської області