«Черкаські Мавпи» з перевагою у 10 очок переграли «Прикарпаття-Говерлу»

6 Квітня, 2023

Суперліга. Регулярний чемпіонат. Івано-Франківськ. «Черкаські Мавпи» – «Прикартпаття-Говерла» – 66:56 (18:11, 12:22, 23:7, 13:16)

Відкрив рахунок сьогоднішнього матчу капітан Говерли Сергій Старцев вдалим 2 очковим, і одразу ж додав +3 на рахунок своєї команди. Потому на 3-ій хвилині Дмитро Липовцев відкриває рахунок для Мавп, і так само як опоненти не втрачаючи часу додає ще +3 і вирівнює рахунок 5:5. Говерлі вдається дещо вийти вперед (+4). Та команда Артема Сліпенчука робить впевнений ривок і завершує першу 10-ти хвилинку з рахунком 18:11.

На початку другої чверті обидві команди фолять, що сповільнює хід гри. Це не завадило «ЧеркаськимМавпам» збільшити перевагу на свою користь до +11. В свою чергу «Прикарпаття-Говерла» зусиллями тандему Старцев і Лесик за менш ніж дві хвилини до закінчення чверті зрівнюють рахунок і отримують перевагу. Результат першої половини матчу 30:33.

З великої перерві Мавпи виходять на паркет в бойовому настрої та повертають собі перевагу. За третій відрізок ігрового часу черкасці набирають 23 очка, а «Прикарпаття Говерла» 10.

В останній чверті великої інтриги не було. Хоч Прикарпаттю і вдалось скоротити відставання та «Черкаські Мавпи» мали комфортну перевагу в рахунку і завершили поєдинок з перевагою +10 очок. Рахунок матчу 66:56.

Джерело: БК «Черкаські Мавпи»