З метою підтримки та розвитку баскетболу в Черкасах підписали меморандум про співпрацю

3 Червня, 2023

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та почесний президент «Черкаських Мавп» Віталій Бузько підписали меморандум про співпрацю клубу та міста

Урочисте підписання меморандуму про співпрацю між ТОВ «Черкаські Мавпи» та Черкаською міською територіальною громадою відбулося 2 червня в черкаському ПС «Будівельник». Цей захід став важливою подією для спортивної громади міста та поклав основу для спільних зусиль у розвитку та популяризації баскетболу в регіоні.

Урочистості зібрали багато почесних гостей, серед яких були вихованці та тренери баскетбольної школи «Черкаські Мавпи» та представники Черкаської міської ради. Головною метою цього заходу було укріплення співпраці між командою «Черкаські Мавпи» та міською владою з метою підтримки та розвитку баскетболу в Черкасах.

Меморандум був урочисто підписаний міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком та почесним президентом ТОВ «Черкаські Мавпи» Віталієм Бузьком. Цей документ закладає фундамент для спільних проєктів та ініціатив, спрямованих на розвиток баскетболу та спортивних заходів у Черкасах.

Під час церемонії міський голова Анатолій Бондаренко привітав команду «Черкаські Мавпи-06» з їхнім успіхом, бронзовим призерством на чемпіонаті України, та вручив капітану команди Максиму Фесуну кубок. Також були вручені подяки тренерам, представникам дитячої школи та капітанам юнацьких команд «Черкаських Мавп».

«Я згадую молодих, ще колись, вихованців «Черкаських Мавп» таких, як Свят Михайлюк, Скапінцев  і Ткаченко. Я згадую їх в цьому залі, тоді ми переживали за їхні перші кроки в баскетболі, а зараз вони справжні зірки європейського баскетболу і світового. Зробимо все можливе для того аби наступне покоління виглядало не гірше, ми розуміємо, що в такий складний час для спонсорства і меценатства, який є в Україні підтримка міської влади є надважливою. Ми готові взяти на себе цей соціальний тягар і підтримувати, як головну команду, так і баскетбольну школу «Черкаських Мавп», тому що це бренд, який потребує підтримки, ім’я у нього є не лише на всю Україну, а вже й на весь світ!» – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Своєю чергою, команда «Черкаські Мавпи» виявила свою вдячність почесним гостям, подарувавши їм іменну ігрову форму команди. Цей жест символізує спільну працю та партнерство в розвитку баскетболу в місті.

Джерело: БК «Черкаські Мавпи»