Канівське дербі. Чемпіонат області. Вища ліга.

26 Липня, 2020

«Родень» Канів – СК «Росава» Степанці 0:2.

Голи: 45‘+4 Матвієнко, Гуд 90+1

З перших хвилин гості пішли в атаку. Барбанов пробив вище воріт.

Потім неочікувано ні для кого гравець Канівської команди вийшов один на один з голкіпером, але Марченко виявився сильнішим в цій дуелі.

Багато стандартів було в першому таймі і один з них закінчився голом, який арбітр не зарахував! Тупчієнко зробив подачу після чергового кутового і Никитенко вколотив головою м’яч. Воротар вибив круглого з воріт, але нажаль боковий арбітр сигналізував, що гола не було.

Знову Тупчієнко пройшов по флангу зробив ідеальну подачу на Гуда, який випередив захисників і відправив м’яч в сітку. І знову цей боковий, який вгледів у Євгена положення поза грою.

Взагалі в першому таймі точилась серйозна боротьба футболістів Росави з Канівським полем.

І нарешті!!! В додатковий час першого тайму степанчани втілили свою перевагу в забитий м’яч. Це Антон Матвієнко після подачі з кутового забиває головою! Цим самим підвів на ноги всих вболівальників. Хоч за червоною стрічкою, в масках але підтримка Росави в цьому матчі була дуже сильною. Дякуємо вболівальникам за те що зробили футболістам домашню атмосферу.

Кінець першого тайму – 1:0 на користь Росави.

Другий тайм розпочався у досить повільному темпі. Росава намагалася нав’язати свою гру та нікуди не поспішала через перевагу в рахунку. Родень сів ще глибше і чекав свого моменту. В цілому гру в другому таймі можна характеризувати як «одні не можуть, а іншим не треба». Росава повністю контролюючи гру один за одним створювали моменти. Олександр Кирилюк зробив ряд замін, які підсили гру. В другому таймі футболісти Росави створили багато моментів, але забити вдалось лише в кінці. Осика Микита активно увійшов у гру після заміни та заробив пенальті, який впевнено реалізував Гуд Євген. 0:2 Росава на виїзді впевнено долає Канів.

Керівництво, тренерський штаб та футболісти СК «Росава» висловлюють щиру подяку відданим вболівальникам за підтримку. І запрошуємо на наступну домашню гру проти команди «Златокрай».

СК «Росава»