Перша ліга. 29 тур. «Прикарпаття» – «Черкащина» 4:1

7 Серпня, 2020

В Івано-Франківську зустрічалися команди, які останнім часом не радували своєю грою і результатами уболівальників“Прикарпаття” програло п’ять останніх матчів, а про безвиграшну серії “Черкащини” вже можна складати легенди. Черкащани не можуть перемогти в 23 матчах поспіль! Обом суперникам відступати нікуди, адже потрібно, нарешті, виправляти негативну статистику. З огляду на це, гра обіцяла бути цікавою

Перший тайм не приніс запального футболу, хоча не можна сказати, що гра проходила в центрі поля. Другий тайм вийшов більш насиченим на події. Вже на 52-й хвилині Кузьмин навісив з лівого флангу і Цурупін ударом головою зрізав м’яч у власні ворота – 1:0. А через декілька хвилин той же Кузьмин навісив з кутового, і неприкритий Француз з правої ноги увігнав м’яч у ворота Котового – 2:0.

На 73-й хвилині господарі забили втретє. Геник м’яко накинув на кут воротарського, і вже Скляренко зрізав м’яч в свої ворота. А через кілька хвилин Хома вивалився на рандеву з Котовим і зробив рахунок 4:0. Одразу ж після розіграшу м’яча черкащанин Долгий зіграв не кращим чином і отримав другу жовту. І все ж гол престижу гості провели. Лухтанов наважився на дальній удар, на який Новак не зміг зреагувати. 4:1 і “Прикарпаття” нарешті святкує заслужену перемогу.

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Черкащина» (Черкаси) 4:1 (0:0)

Голи: Цурупін (52, автогол), Француз (56), Скляренко (73, автогол), Хома (79) – Лухтанов (87).

Прикарпаття: Новак, Бойко (Радульський, 80), Бочкур, Француз, Сікач, Геник, Борисевич (Дербах, 88), Сондей (Шпирка, 80), Воробчак (Цюцюра, 46), Кузьмин, Дитко (Хома, 76).
Черкащина: Котовий, Нестеренко (Олійник, 15), Скляренко, Лухтанов, Діонг, Цурупін, Долгий, Георгієв (Морозенко, 62), Нечай (Захаревич, 62), Погранічний (Малєй, 56), Тищенко (Тарануха, 59).

Попередження: Дитко (13) – Нестеренко (5), Долгий (46).

Вилучення: Долгий (80, друге попередження).

7 серпня 2020 року. 17:30. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. +27 С.

Арбітр: В.Новохатній (Київ). Асистенти арбітра: Є.Петраков, С.Приступа (обидва – Київ).
4-й арбітр: А.Романюк (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: О.Шмигельський (Львів).