«Базис» перемагає аутсайдера чемпіонату

9 Серпня, 2020

Чемпіонат черкаської області. Вища ліга. 7 тур. 8 серпня

Арбітри: Труба Сергій (Золотоноша), Олійник Діана (Черкаси), Шульга Сергій (Кам’янка)
Делегат-інспектор: Чорний О. В. (Черкаси)

СК «Базис» – «Родень» 6:0

СК «Базис»: Кузьмак (Клименко 46), Мачульський, Тепляков, Тастанкулов (Борисюк 56), Панов (Сергієнко 51), Дюжов, Полозюк (Кравченко 46), Попсуй (Смілянець 68), Гріщенко (Ястремський 46), Ординський, Рибак (Лавріненко 46).

В матчі 7 туру чемпіонату черкаської області «Базис» приймав дома «Родень». Атака «Базиса» впевнено пішла вперед з перших хвилин. Рибак уже на шостій хвилині відкрив рахунок, після подачі з лівого флангу, захисники канівської команди не розібрались, хто буде грати на м’ячі, за них це зробив Рибак, правильно підлаштувався під м’яч і перекинув голкіпера, м’яч в сітці.

Після голу «Базис» знову пішов вперед, флангові гравці раз за разом прострілювали в штрафну, але м’яч не доходив до адресата ну або ж в поодиноких випадках голкіпер забирав його до  рук.

Другий м’яч «Базис» забиває на 15 хвилині, захисник гостей фолить і сідає перед м’ячем зав’язувати шнурки. Гріщенко побачивши відкривання Тастанкулова викочує йому на хід і той не довго думаючи відправляє з гострого кута м’яч точно під ближню штангу, 2:0.

В наступній атаці «Базис» знову збільшує рахунок на свою користь, Ординський отримавши м’яч перед штрафною наважується на удар, який виходить в нього ідеально, у голкіпера не було шансів, м’яч лягає точно в ліву дев’ятку.

До наступного голу «Базис» змусив чекати десять хвилин, за цей час наші нападники встигли по разу обіграти всю оборону, але до голу так і не дійшло.

Нарешті на 30 хвилині після розіграшу на фланзі, Гріщенко віддає на хід Тастанкулову, той побачивши вбігання в штрафну Попсуя віддає йому  під удар, м’яч в сітці, а рахунок на табло уже 4:0. Решту часу в першому таймі «Базис» в десятьох знаходився на половині поля суперника і змушував їх помилятися в найпростіших ситуаціях.

Другий тайм розпочався з низки замін, Клименко замість Кузьмака, Лавріненко замість Рибака, Ястремський замість Гріщенка і Кравченко замість Полозюка.

В другому таймі «Базис» вирішив грати позиційно та трошки заспокоїти темп гри. Отримавши м’яч кочубіївці в десятьох переходили на половину поля суперника і повністю контролювали гру.

Ястремський та Кравченко відразу вімкнулись в гру і з перших хвилин почали показувати індивідуальні здібності, «Родень» був змушений захищатись всією командою.

На 77 хвилині «Базис» забиває перший м’яч у другому таймі, Лавріненко розібрався з захисником на правому фланзі і віддав передачу на Ординського, він обробив м’яч і відправив в дальні кут, без шансів для голкіпера.

Через 5 хвилин Кравченко встановив остаточний рахунок, отримав передачу з правого флангу і пробив під опорну ногу голкіпера. Матч закінчено, «Базис» перемагає 6:0.

СК «Базис»