Сергій Макаренко: «Показ матчів чемпіонату області з футболу пояснить багато не зрозумілих питань і ситуацій»

10 Серпня, 2020

Президент ФК «Златокрай-2017» (Золотоніський р-н) розповів, що вже не один рік їхній клуб пропонує, щоб клуби вищої ліги в обов’язковому порядку надавали записи матчів до Федерації футболу Черкаської області, яка б розміщувала їх потім для загального доступу, наприклад, на своєму youtube-каналі

 – Останнім часом у звітах з деяких матчів чемпіонату області з футболу серед команд вищої ліги йдеться про спірні моменти. І у кожній ситуації, у кожного своя правда. Інколи хтось бачить чужі помилки, а своїх не помічає, інколи навпаки, а буває доходить до невиправданих образ. Футбольний клуб «Златокрай-2017» неодноразово звертався до Федерації футболу Черкаської області та учасників змагань з пропозицією щоб клуби вищої ліги в обов’язковому порядку надавали записи матчів до обласної федерації, яка б розміщувала їх потім, наприклад, на своєму youtube-каналі. Тим паче, що Регламентом передбачено, що команда-господар обов’язково має проводити відеозапис гри. У сучасних умовах немає нічого складного запис гри надіслати до федерації.  Я переконаний, що показ матчів чемпіонату області у запису, крім популяризації футболу, пояснить і прояснить багато не зрозумілих питань і ситуацій. Варто відзначити, що така практика обов’язкового надання запису зустрічі для її трансляції, в обласних чемпіонатах України не нова і має лише схвальні відгуки. Що заважає і у нас так зробити?

Крім цього, у зв’язку з карантином, у вболівальників зараз немає змоги відвідувати матчі, а так вони зможуть бачити ігри своїх команд хоча б по комп’ютеру, – розповідає президент ФК «Златокрай-2017» (Золотоніський р-н) Сергій Макаренко.