Стадіон на Черкащині хочуть реконструювати під Першу лігу й Прем’єр-лігу з футболу

12 Серпня, 2020

Минулого тижня відбулися загальні збори учасників громадської організації «Футбольно-футзальний клуб «Зоря-Академія» ОТГ Білозір’я», де розглянуто питання про фінансовий стан та план розвитку на 2020 та подальші роки.

За повідомленням ua-football.com серед іншого, що розглядалося на зборах, було питання про реконструкцію стадіону у Білозір’ї, що відкрили ще в 2012 році і який був першим в Україні зі штучним покриттям у сільській місцевості.

– Минуло вже 8 років, і нам, дійсно, потрібно думати про його реконструкцію. Ми мали зустріч із головою сільської громади й опікунської ради «Зоря-Академія» Володимиром Міцуком та домовилися в найближчі 3-4 роки здійснити реконструкцію стадіону «Зоря». Намагатимемося зробити довшим його футбольне поле і досягти виконання вимог для проведення на ньому матчів у Першій лізі та УПЛ. Плануємо побудувати другу трибуну. За нашою ідеєю вона межуватиме з територією школи і, умовно, буде вмонтована в стіну спортивного залу, – відзначив почесний президент ГО «Футбольно-футзальний клуб «Зоря-Академія» ОТГ Білозір’я» Володимир Лашкул.