До протоколу проведення матчів першості та розіграшу Кубка Черкащини з футболу внесені зміни

20 Серпня, 2020

Щодо присутності глядачів на то матчі і далі проходитимуть, ніби, без них.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до Тимчасового протоколу для організації та проведення футбольних матчів чемпіонату, першості та розіграшу Кубка Черкаської області з футболу серед аматорських команд в умовах карантину з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, затвердженого рішенням Виконавчого комітету ФФЧО від 24.06.2020. р. (протокол №21) до частини 2. Зонування спортивних споруд/стадіонів внесено наступні зміни та доповнення:

Пункт 2.3 викласти в наступній редакції:

Одночасно на всій території стадіону забороняється участь більше однієї особи на 5 кв.м.

Пункт 2.5 викласти в наступній редакції:

Зона «1». Простір у чаші стадіону

Футбольне поле, технічні площі, тунель, для виходу команд та арбітрів з підтрибунного приміщення, роздягальні футболістів та арбітрів.

Пункт 2.6 викласти в наступній редакції:

Зона «2». Трибуни, службові приміщення – в цій зоні можуть перебувати тільки:

На основі вищезазначених змін та доповнень, організація матчів чемпіонату і першості області проводяться у відповідності з регламентними вимогами цих змагань.

Звертається увага на безумовне виконання протиепідемічних заходів при проведенні обласних футбольних матчів та зазначається, що вони проводяться  без глядачів.

Джерело: ФФЧО