Черкащанин Артем Довбик став героєм 18-го туру УПЛ

15 Березня, 2021

Всі провідні українські Інтернет-видання включили вихованця черкаського футболу та нападника СК «Дніпро-1» Артема Довбика до символічних збірних 18-го туру української Прем’єр-ліги.

UA-Футбол: «Пройшов кількох захисників і пробив здалеку, потрапивши в дев’ятку – гол Довбика прикраса ігрового дня в УПЛ. Форвард постійно нагнітав в атаках, чіплявся за м’яч, але і не забував про оборону. У меншості залишилися дніпряни в другому таймі і доводилося Артему часто відходити назад і нав’язувати супернику силову боротьбу».

Sport Arena: «Після матчу Денисов повідомив, що Довбиком зацікавився турецький гранд. Тепер турки недарма закидатимуть мантру «Come to Besiktas»: Артем повністю переграв своїх суперників у Полтаві. Забив розкішний переможний м’яч ударом з майстерні Ярмоленка, двічі розхитував захист, в одному випадку вириваючись на Різника, в іншому влучивши в район стійки».

FootBoom: «Форвард «Дніпра-1» зіграв ключову роль в матчі проти полтавської «Ворскли», вирішивши результат протистояння дуже красивим дальнім ударом з неробочої ноги. Окрім забитого гола Артем був активний і постійно навантажував оборону суперника, і навіть міг оформити дубль: офсайд і не самий точний удар по порожнім воротам стали перепоною».

Football.ua: «Форвард« Дніпра-1 »забив єдиний гол у матчі проти «Ворскли». І добре якби цей гол був результатом командних дій, немає. Цей гол – результат індивідуальної майстерності Довбика, який завдав приголомшливий дальній удар з-за меж карного майданчика».

Команда1: «Після зимової перерви нападник забив уже три м’ячі. А останній шедевр у ворота Ворскли приніс «Дніпру-1» мінімальну перемогу (1:0)».