UA-Футбол у своєму варіанті символічної збірної 2-го туру УПЛ з футболу бачить трьох черкащан

30 Серпня, 2022

Традиційно популярні спортивні сайти України після проведення чергових турів серед найсильніших футбольних команд країни  називають свої варіанти символічних збірних команд

Раніше ми повідомляли, що сайт Sport Arena до символічної збірної другого туру УПЛ сезону 2022/23 черкащан включив Артема Бондаренка і Віталія Бойка.

А от у варіанті символічної збірної від UA-Футбол вже троє вихованців футболу Черкащини.

На думку UA-Футбол якісний матч відіграв і вихованець драбівського футболу у складі ковалівського «Колоса» Євген Новак і увійшов до символічної збірної команди туру.

Воротар – Дмитро Непогодов, “Чорноморець”

Правий центральний захисник – Євген Новак, “Колос”

Ковалівці – єдина команда першості, яка набрала шість балів і зуміла при цьому не пропустити. Тому немає нічого дивного, що вже у другому турі поспіль ми ставимо їхніх центрбеків до нашої команди. На цей раз своє місце отримав один із ватажків колективу – Євген Новак. Він пішов з поля без результативних дій, але для нього це не головне. Новак відіграв впевнений матч, будучи жорстким та непоступливим. Загалом, все за завітами “Колоса”.

Центральний захисник – Юрій Романюк, “Металіст”

Лівий центральний захисник – Габріел Бузанелло, “Дніпро-1”

Опорний півзахисник – Сергій Політило, “Чорноморець”

Правий латераль – Віталій Дахновський, “Верес”

Центральний півзахисник – Артем Бондаренко, “Шахтар”

У Артема історія трохи схожа на Дахновського, ось тільки фінал трохи різний. Йовічевіч зробив ставку на вихованця клубу у грі другого туру, проте тому відверто не щастило. Саме хавбек не зміг реалізувати два шикарні моменти “гірників” і здавалося, що команда не зможе забити у другій грі поспіль. Але ні. Мудрик ідеально подав стандарт, а Бондаренко чудово зіграв головою. Є гол. Є важлива перемога. Зазначимо також, що вже на фініші матчу Артем ще й влучив у стійку.

Центральний півзахисник – Олександр Піхальонок, “Дніпро-1”

Лівий латераль – Андрій Цуріков, “Олександрія”

Атакувальний півзахисник – Віталій Бойко, “Львів”

Увага, історична подія. Гравець команди, що програла, отримує місце в збірній туру, але в кого підніметься рука кинути в нас за це камінь? Бойко провів еталонний матч і у нас припасені аргументи. У львів’ян перед матчем проти “Зорі” вірилося слабо, проте вони дали справжній бій, поступившись лише з рахунком 2:3. А Віталій був головною дійовою особою – на ньому гол у першому таймі, який швидко повернув “левів” у гру, а також крута гольова на Нича. При цьому Бойко міг робити дубль, якби Імереков не виніс м’яч із самої лінії (або не виніс, ми все ще чекаємо якісного повтору). Загалом, вихідець із Першої ліги був дуже крутий.

Центральний нападник – Дмитро Коркішко, “Металіст”

Головний тренер – Олександр Кучер, “Дніпро-1”