Артем Довбик розставив всі крапки над «і» щодо свого можливого трансферу за кордон

31 Серпня, 2022

В ексклюзивному інтервю Fanday.net нападник «Дніпра-1» і збірної України, вихованець черкаського футболу Артем Довбик пояснив ситуацію із своїм переходом у зарубіжний клуб

– Що у вас зараз на столі? Які пропозиції досі актуальні?

– Це щонайменше чотири клуби з італійської Серії А, німецької Бундесліги та турецької Суперліги.

– Говорилося ще про інтерес “Ноттінгем Форест”…

– Справді, мій агент вів із ними переговори. Була ще офіційна пропозиція із клубу Чемпіоншипу – “Бернлі”.

– До якої команди схиляєтесь особисто ви?

– Скажу відверто. Як професіонал я найбільше хочу грати в одній із європейських топ-ліг. Готовий боротися і доводити свій рівень.

– Ігор Бурбас стверджував, що ви звернулися до керівництва “Дніпра-1” із проханням про негайний трансфер…

– Так, це відповідає дійсності. Я хочу віддячити клубу, який багато зробив для мене, в якому я отримав виклик до національної збірної, щоб “Дніпро-1” зараз заробив на моєму трансфері. Шанс зробити це є саме влітку, тому що взимку відбувається значно менше трансферів, і можливостей також буде менше.

Я став найкращим бомбардиром у новітній історії “Дніпра”, найкращим гравцем УПЛ минулого року, але зараз я хочу реалізувати свою мрію та спробувати свої сили у європейському топ-чемпіонаті. Сподіваюся, що керівництво та вболівальники “Дніпра” мене зрозуміють, адже кар’єра футболіста швидкоплинна, мені зараз 25 років і мені потрібен новий виклик.

Гадаю, “Дніпро-1” і зараз може обирати гідну пропозицію. Радий, якщо вона задовольнить клуб і винагородить за все добре, що “Дніпро-1” для мене зробив. Далі все залежить від “Дніпра-1”, – сказав Довбик у коментарі Fanday.net.