Денис Норенков – новий старий гравець ФК “ЛНЗ”

20 Січня, 2023

Першим зимовим новачком футбольного клубу “ЛНЗ” став 26-річний захисник/півзахисник Денис Норенков, – про це повідомляє клубний сайт черкащан
Щоправда, до початку війни Норенков вже грав за “ЛНЗ”- з березня 2021 року . Виграв із командою аматорський Кубок і Чемпіонат України 2020/2021 і був основним гравцем команди в Другій лізі у першій частині сезону 2021/2022.
В інтерв’ю сайту ФК “ЛНЗ” Норенков розповів про повернення до клубу після річної перерви.
– Ми з жінкою багато разів обговорювали повернення до дому. В один із таких моментів нам подзвонили з ЛНЗ і, як кажуть, карти склалися.
– Після турецьких із початком війни ти залишився закордоном. Що там робив?
– Весь цей час я з моєю родиною перебував в Австрії. Там познайомився з другом дитинства моєї дружини, який виявився тренером місцевої команди. Він і з радістю намагався допомогти мені повернутися у футбол. Познайомив з різними людьми. І так я потрапив до футбольного клубу міста Вельс WSC Hogo Hertha.
– Тобі було там комфортно чи ти хотів повернутись додому?
– З того моменту, як я покинув ЛНЗ, ми постійно підтримували зв’язок та багато спілкувались з керівництвом черкаського клубу. У мене було велике бажання повернутися додому до рідної країни, тому я точно знав, що, коли повернусь, хочу відновити співпрацю з ЛНЗ і грати саме за цей клуб. Так і сталося. Я стежив за командою і її успіхами, дивився ігри і вболівав, бо, незважаючи на обставини, вважав себе частиною великої родини ЛНЗ.