Розійшлися миром. Звіт+фото+коментарі: «Рятівник» – «Майфон-2» – 0:0

5 Лютого, 2021

4 лютого відбулася перенесена гра 7 туру чемпіонату Черкаської області з футзалу (група «А»)

 «Рятівник» – «Майфон-2» – 0:0

З огляду боротьби за 1-2 місця турнірної таблиці, які дають право на 2 етапі чемпіонату області поборотися за призові місця, для обох команд гра мала особливе значення.

Більш активніше зустріч почав Рятівник, проте перший прицільний удар по воротах Коханюка вдалося зробити наприкінці другої хвилини поєдинку  – голкіпер сильний удар парирував. Загалом перші чотири хвилини гри м’ячем частіше володіли господарі зустрічі.

А згодом до активних дій вдалися і майфонівці і вже голкіпер Рятівника рятує команду від неприємностей. Були 20 секунд, протягом яких Майфон-2 тричі прицільно бив по воротах і тричі Кречик реагував на складні удари. Ці атаки додали впевненості гостям матчу і вже ігрова перевага у матчі була у них.

Ближче до перерви темп зустрічі впав і футзалісти стали грати обережніше.

Як і початок зустрічі, другу її частину знову активніше провели рятівники, даючи змогу голкіперу Майфона-2 продемонструвати свою реакцію.

Поступово гра набула рівного характеру з пропорційно рівним обміном атаками. На 20 хвилині гри Боярчук у гостей мав відмінну нагоду відкривати рахунок зустрічі, але із 7 метрів бив сильно і не точно. Також не пощастило і Блонському у Рятівника, який на 22 хвилині гри бив впритул, але голкіпер зумів зреагувати на удар.

Кінцівку зустрічі команди провели активно, але при цьому акцентували свою увагу на захисних діях. Матч закінчився з нічийним результатом, який у цій грі був закономірним і, здалося, задовольнив обидві сторони.