Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Гренада» (Черкаси) – «Патріот» (Сміла) – 3:2

7 Лютого, 2021

7 лютого 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської обл. з футзалу. 9 тур. Група «А».

Гренада (Черкаси) – Патріот (Сміла) –3:2 (1:0)

Голи: Одерій, Захаров, Синіцін – Шепель (2)

Попередження: немає – Осика

Смілянській команді для того, щоб продовжити боротьбу за 1-4 місця турнірної таблиці потрібно лише вигравати. Нічия – серйозний привід для хвилювання і невеликі шанси на здобуття заповітної путівки.

До цієї зустрічі команди підійшли у своїх оптимальних складах, з достатньою кількістю гравців на лаві запасних, щоб можна було підтримувати високий темп зустрічі.

Старт гри вийшов дещо нервовим – гравці боялися помилитися, тому на майданчику було багато підсказок – одним словом було шумно. Пропорційно рівний обмін атаками закінчився тим, що у середині тайму Одерій влучно завершив якісно проведу атаку – 1:0. Патріот збільшує свою швидкість, змушуючи суперника частіше захищатися. Смілянам вдається гостро атакувати, але станом на 10 хвилину гри довести справу до забитого гола не вдавалося. Під кінець тайму гості прижали гренадівців до їхніх воріт, але довести справу до логічного завершення не зуміли.

Другу частину матчу команди почали з обміну потужними атаками. А згодом і з’явилися у забиті голи – спочатку забила Гренада, а через 15 секунд Шепель скоротив відставання до одного гола – 2:1. Поки Гренада оговтувалася від пропущеного гола Патріот зумів зрівняти рахунок – 2:2. На 18 хвилині гри Одерій мав нагоду знову вивести свою команду вперед, але Хоменко зумів ногою відбити м’яч, який летів у кут воріт. А от через хвилину голкіпер Патріота не зумів парирувати удар у виконанні Синіціна – 3:2. Тут у Хоменка мають бути претензії до свої партнерів по команді, які дозволили вдарити по воротах без перешкод.

Сміляни організовали у відповідь осаду воріт черкащан і перейшли до гри вп’ятьох. По ходу Гренада заробляє п’ятий фол. Командам залишалося грати ще одна хвилина. Патріот завершальну хвилину зустрічі провів на половині поля суперника, але більше забити гол у цьому матчі не зумів.