«ЮГ-2000» виборов срібні нагороди чемпіонату України з футзалу (II ліга, черкаська зона)

7 Лютого, 2021

7 лютого 2021 р. Черкаси. Спортивний комплекс «Будівельник». ІІІ тур. ІІ етап. 1-4 місця.

“ЮГ-2000” – “Майфон”2:1 (1:1)

Голи: Мачульський, автогол суперника – Бобінський

Попередження: Біляк – немає

До цієї гри команди підійшли не в оптимальних складах, але бойових. Якщо для Майфона результат цієї гри має «потішний» характер, то ЮГу-2000 для того, щоб вибороти срібний комплект нагород, потрібно або виграти, або зіграти внічию.

Старт гри можна віднести в актив господарів зустрічі і особисто Мачульського, який влучним ударом на 72 секунді зустрічі відкрив рахунок у грі. Майфонівцям потрібен був деякий час, щоб налагодити командні дії і зрівняти рахунок у грі – 1:1.

Далі на майданчику особливий швидкостей не спостерігалося – команди при проведення атак діяли обдумано. І стосувалося це молодого колективу Майфона і досвідчених гравців ЮГ-2000.

Після перерви ситуація у грі особливо не змінилася  – рівна боротьба з обережно проведеними атаками. У гостей спостерігалося бажання особливо не ризикувати. А на 15 хвилині одна з атак ЮГа-2000 закінчилася тим, що гравець Майфона її перериваючи, переправив шкіряну кулю у свої ворота – 2:1. Рахунок на табло для претендента на срібні нагороди став комфортним.

Кінцівку зустрічі Майфон разом із своїм голкіпером Соколовським провів на половині поля опонентів, але на результат зустрічі це не вплинуло.

У підсумку ЮГ-2000 переміг і здобув срібний комплект нагород регіонального етапу (черкаська зона) чемпіонату України серед команд другої ліги.