Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Цетус» (Черкаси) – «Черкасиобленерго» – 2:2

7 Лютого, 2021

7 лютого 2021 р. Черкаси. Спортивний комплекс «Будівельник». ІІІ тур. ІІ етап. 1-4 місця.

“Цетус”–“Черкасиобленерго” – 2:2 (2:1)

Голи: Масло, Погребняк – Лобов, Дєдов

Попередження: Гамалій, Масло – немає

Незважаючи на те, що вже зрозуміло, що Черкасиобленерго достроково виборов перше місце, а Цетус вище третього місця вже не підніметься, команди гру почали досить таки активно. Високий темп зустрічі задав Цетус, тим самим продемонструвавши свій намір на фініші «грюкнути дверима». Черкасиобленерго виклик прийняв.

Першими рахунок у зустрічі відкрили цетусівці, завершивши флангову атаку. Відповідь від суперника прилетіла швидко – 1:1. Проте перед перервою у Цетуса на дальній удар наважився Погребняк, на який Сорокін зреагував, але відбити не зумів – 2:1.

Другу половину зустрічі команди почали ще активніше із створенням великої кількості гольових моментів. Шість хвилин другого тайму команди краще зіграли при захисті свої воріт, чим при атаках, хоча були досить таки гострими. Цетус, хоч і вигравав, але часто атакував зі своїм голкіпером Іщенком. Згодом і Сорокін у Черкасиобленерго почав залишати свої ворота і біг до чужих.

За півтори хвилини до фінальної сирени у пасиві Цетуса з’явилося 5 попередження, а згодом і шосте, за яке признечено дабл-пенальті і реалізоване Лобовим. Був шанс Лобову і забити з чергового дабл-пенальті, але не вдалося.

У підсумку безкомпромісної боротьби матч закінчився внічию. «Цетус» у ранзі бронзового призера чемпіонату зіграв внічию з чемпіоном – командою «Черкасиобленерго», яка так і залишилася єдиним учасником черкаської зони чемпіонату України, що не цього сезону не програвав.