Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Громада-Че» Черкаси – ФК «Черкаси-ДЮСШ Дніпро-80» – 3:4

7 Лютого, 2021

7 лютого 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської обл. з футзалу. 9 тур. Група «Б».

Громада-Че (Черкаси) – Черкаси-ДЮСШ Дніпро-80 – 3:4 (1:3)  

Громада-Че (Черкаси) – Черкаси-ДЮСШ Дніпро-80 – 3:4 (1:3)

Голи: Крамаренко (2), автогол суперника – Безгуба В., Вівденко (2), Ігнатов

Попередження: Білоножко – немає

Вилучення: Пономаренко – немає

Те, що команда Черкаси-ДЮСШ Дніпро-80 набрала гарного ходу, вона продемонструвала у перенесеній грі проти Будзони, сенсаційно обігравши її.

Зустріч з Громадою-Че дніпряни почали досить таки жваво і вже на другій хвилині зустрічі молодший Безгуба відкрив рахунок у зустрічі. Господарі зустрічі організували відповідь у вигляді масованих атак, але вийшло так, що прогавили контратаку юних опонентів і на табло вже було 0:2. Далі була рівна і безкомпромісна боротьба і інколи з порушенням правил. За 3 хвилини до перерви у Громади –Че назбиралося 5 командних фолів. А вже через дві хвилини  Черкаси-ДЮСШ Дніпро-80 пробивав дабл-пенальті – 0:3.

За долю секунди до перерви господарям зустрічі вдалося скоротити відставання у рахунку.

Друга частина зустрічі почалася з обміну гострими атаками. Гравці багато рухаються і намагаються вийти на ударну позицію, але не завжди це вдається зробити.

Досить швидко сплинули 5 хвилин другого тайму, а Громаді-Че ніяк не вдавалося пройти захисні редути юних опонентів. Черкаси-ДЮСШ Дніпро-80 грає від оборони. На 18 хвилині зустрічі Черкаси-Че все таки вдається з труднощами пропихнути шкіряну кулю у ворота опонентів. Майже відразу господарі зустрічі залишилися у меншості. Дніпрянам потрібно було менше хвилини, щоб реалізувати свою чисельну перевагу.

Нервово пройшли завершальні хвилини зустрічі: Громада-Че із усіх сил намагалася вирівняти ситуація, але їх юні опоненті зуміли стримати натиск і здобути заслужену перемогу.