Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Громада-Че» (Черкаси) – «Інтерплит» (Черкаси) – 9:1

21 Лютого, 2021

21 лютого 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської обл. з футзалу. Матч за 17-20 місця.  

«Громада-Че»«Інтерплит» – 9:1 (2:1)

Голи: Григорьєв, Крамаренко (4), Лоян (2), Ковальов, Курінний – Матвійчук

Попередження: немає – Матвійчук

Очевидно ранній початок матчу вплинув на те, що швидкість гравців у першій половині зустрічі була нижче середньої. Проте це не заважало командам проводити гострі атаки і завершувати їх результативно. Більше забити у першій половині зустрічі вдалося Громаді-Че.

На старті другої частини зустрічі Інтерплит спробував застосувати пресинг, але суперник зумів нав’язати свою гру і на 13 хвилині гри у ворота господарі зустрічі вже вигравали з рахунком 3:1. Очікувано інтерплитівці пішли на масований штурм воріт опонентів, але Громада-Че в контратаці забила четвертий гол. Маючи перевагу у три голи господарі зустрічі перейшли до гри від оборони і ставку на контратаки. На 18 хвилині така тактика дала свій результат – 5:1. Інтерплиту потрібно робити надзусилля, щоб вирівняти ситуацію на майданчику, але черговий м’яч влетів у їхні ворота – 6:1. Командам ще залишалося грати 5 хвилин, протягом яких Інтерплиту не вдалося переламати хід поєдинку.

Громада-Че перемогла і чекає суперника у боротьбі за 17 місце, який визначиться у зустрічі  «Авангард-АгроСтарт» – «Мліїв». А «Інтерплит» позмагається за 19  пісумкове місце.