Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Червона Слобода» – ФК «Черкаси-Дніпро-80» – 3:2

21 Лютого, 2021

21 лютого 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської обл. з футзалу. Матч за 1316 місця.  

«Червона Слобода» – «Черкаси-Дніпро-80» – 3:2 (2:1)

Голи: Семеню М. (2), Дяченко – Безгуба В. (2)

Першими рахунок у матчі відкрили гравці «Черкаси-Дніпро-80». Їхньому супернику з Червоної Слободи потрібен був деякий час, щоб приловчитись до гри черкащан. А згодом і господарям матчу вдалося відкрити лік своїм забитим м’ячам у цій зустрічі. Бажання дніпрян повернути перевагу у рахунку не мала успіху, а от червонослобідській команді вдалося перед завершенням першого тайму забити ще один гол – 2:1.

Після перерви, отримавши настанови від свого тренера, молоді гравці «Черкаси-Дніпро-80» акцентували увагу на атакувальних діях. Червона Слобода на досягнутому також не збиралася зупинятися. То ж далі гра проходила на зустрічних курсах з достатноью кількістю гольових моментів.

На 21 хвилині у Червоної Слободи пройшла чергова результативна атака, що їхнього боку стало вагомою заявкою на загальну перемогу. Проте через дві хвилини дніпряни у результаті стрімкої контратаки повернули інтригу у зустріч – 3:2. Далі «Черкаси-Дніпро-80» проявив велике бажання зрівняти рахунок у зустрічі, але не вдалося.