Володимир Чепчур : «Плануємо вийти у фінал»

7 Листопада, 2019

8 листопада стартують матчі першого відбіркового етапу чемпіонату України серед жіночих команд першої ліги. У групі «В» позмагається черкаська команда МСК «Дніпро».

Напередодні виїзду до Славутичу, де пройде перший етап змагань «Черкаський спорт» поспілкувався з наставником футзалісток Володимиром Чепчуром.

«Підготовка була достатньо хорошою та комплексною. Це специфічний вид спорту. Він проходить у залі, а ми тренувались не лише на паркеті, але й  на вулиці. Я думаю, що це зробить нас лише сильнішими. Плани на сезон у нас досить амбітні – ми хочемо вийти у фінал. Деякі дівчата трохи нервують, адже перехід з дитячого футзалу в дорослий є дуже тяжкими. Це зовсім інші навантаження. Найголовніше – ми повністю готові фізично. Мотивація також є різною, тож і вимоги до футзалісток є іншими. Але всі вони дуже хочуть грати. Змагання стартують вже завтра, у місті Славутич. Вже о 16:00 розпочнуться перші ігри. У першому етапі буде три ігрові дні, а вже другий етап пройде у Черкасах», – зазначив Володимир Антонович.

У групі «В» візьмуть участь чотири команди:

МСК «Дніпро» (Черкаси)

«Олімп КДЮСШ» (Славутич)

5G (Київ)

«Будстар НПУ-2» (Київ)