Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «ЮГ-2000» – МСК «Дніпро» – 7:3 (3:3)

22 Квітня, 2021

22 квітня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 1 тур.

 «ЮГ-2000» – МСК «Дніпро» – 7:3 (3:3)

Голи: Біляк (2), Мачульський, Бабенко, Манжела, Петришин (2) – Лесич, Малько, Пархоменко

Попередження: Бабенко (ЮГ-2000)

Досить результативно команди провели стартові дві хвилини і чотирнадцять секунд зустрічі, забивши по два м’ячі -2:2. Першими відзначилися господарі зустрічі, але дняпряни досить швидко зрівняли рахунок.  ЮГ-2000 зробив ставку на атакувальний футзал, без особливих зобов’язань у захисті і на 5-ій хвилині гри вже програвали – 2:3. На екваторі першого тайму досвідчені юговці повернули рівновагу у рахунку.

Ближче до перерви ЮГ-2000 намагався втомленість гравців компенсувати частими замінами, але їм все тяжче і тяжче встигати за активними діями юних дніпрян.

Якщо на початку матчі  МСК Дніпро діяв обережно і інколи невиправдано, то під завершення тайму їхній суперник вже з повною серйозністю відносився до них.

Другу частину зустрічі ЮГ-2000 спробував провести так же активно як і старт поєдинку, але так результативно вийшло не відразу. Та й їхній суперник вже мав потужніший вигляд.  Але на 15 хвилині господарям вдається повернути свою перевагу у рахунку у два голи – 5:3. Дніпряни роблять все можливе, щоб вирівняти цифри на табло. Загалом якщо ЮГ-2000 володіє інціативою у зустрічі, то вона не значна і досягається за рахунок досвіду. Зрозуміло, що і майстерності у них побільше.

За чотири хвилини до фінальної сирени Дніпро починає грати з п’ятим польовим гравцем. ЮГ-2000 зі свого боку, маючи перевагу у два голи, робить ставку на захисні дії. Проте на 22 хвилині у юговців побіг до чужих воріт їхній голкіпер Манжела, це помітили партнери пославши йому шкіряну кулю, яку він переслав у ворота дніпрян – 6:3. Дніпро побіг відігруватися, але досягти бажаного не вдалося, натомість ще один гол влетів у їхні ворота.