Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Служба порятунку» – «Майфон-2» – 0:1 (0:0)

22 Квітня, 2021

22 квітня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 1 тур.

«Служба порятунку» – «Майфон-2» – 0:1 (0:0)

Голи: Блонський

Попередження: Горбинко («Майфон-2»)

Відразу, що ще на розминці команд потрапило в поле зору так це те, що на тренерському містку Служби порятунку досвідчений тренер Сергій Гупаленко і вперше футболку «Майфона-2» одягнув Владислав Блонський, який відомий за виступами у складі «Рятівника».

Матч команди почали із високих швидкостей, не приховуючи бажання забити швидкий гол. Але до середини першого тайму стало зрозуміло, що команди досить уважно відносяться як до атакувальних дій так і захисту своїх воріт. Проте поступово за відсотком проведених атак вперед вийшл Служба порятунку. Потрібно віддати належне майфонівцям, які не перейшли на відверту гру від оборони, а шукали свої шляхи до воріт Котолупа.

На перерву команди пішли так і не відкривши рахунок у зустрічі.

Друга частина зустрічі почалася з активних атак господарів гри, але Майфон-2 у захисті, яким керував Горбинко, грав максимально уважно. Але стає помітним, що майфонівцям все тяжче і тяжче протистояти багатоходовим комбінація опонентів. Проте на 18 хвилині Блонський робить перехоплення м’яча і свій слаломний прохід завершує влучним ударом – 0:1. Служба порятунку йде на масований штурм майфонівських воріт. Поступово «градус» зустрічі зростав.

У завершальні секунди Служба порятунку провела з п’ятим польовим гравцем, але цифри на табло до фінальної сирени більше не змінювалися.