Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Вектра» – «Карбон» – 3:4 (0:2)

22 Квітня, 2021

22 квітня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 1 тур.

«Вектра» – «Карбон»  – 3:4 (0:2)

Голи: Колот (2), Орел – Петриченко, Черненко, Сердюк, Григорян

Попередження: Таранович (Карбон)

Гру команди почали на зустрічних курсах, обмінюючись гострими атаками, але «швидкого»  гола нікому забити не вдалося забити. Поступово м’ячем став частіше володіти Карбон, а на 5 хвилині поєдинку їм вдалося відкрити рахунок у зустрічі.

Вектра, пропустивши гол, не побігла швидко відігруватися, а зробила ставку на розмірену підготовку свої атак. Натомість карбонівці були налаштовані збільшити свою перевагу у рахунку, що вони згодом і роблять – 0:2. Ближче до перерви темп зустрічі дещо впав, але при цьому першим номером намагалися грати вектрівці. Карбон більше вів гру від оборони і перед перервою мав нагоду збільшувати свою перевагу у рахунку, але не зумів реалізувати свої гольові моменти.

На старті 2 тайму Скворцов запускав шкіряну кулю у пусті ворота Карбона, які необачно залишив Магльований, але свого голкіпера пістрахував Черненко який зумів вибити м’яч. Через дві хвилини у ворота карбонівців був призначений пенальті, але м’яч на себе прийняла поперечка воріт.

Складалося таке враження, що Карбон особливо не поспішав атакувати, чи, можливо, сили берегли. Натомість вектрівці повністю віддали себе атаці.

У середині тайму у Карбона пройшла розмашиста атака, де голкіперу Вектри складно було врятувати команду від неприємностей.

На 20 хвилині гри Вектра скористалася втратою суперником концентрації при захисті своїх воріт і Орел скоротив відставання у рахунку. Але майже через 30 секунд Карбон повернув свою перевагу у три голи – 1:4, але не надовго – Вектра забила другий гол – 2:4.

Окрилені своїм маленьким локальним успіхом вектрівці побігли забивати ще, але «обрізалися»  в атаці, проте Проценко «пробачив» своїх візаві. І майже відразу Колот у Вектри за 25 секунд до фінальної сирени «оформлює» дубль – 3:4. Далі були нервові секунди гри, але рахунок більше не змінювався.