Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. МСК «Дніпро»-2 – «Вектра»

12 Травня, 2021

12 травня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 3 тур.

МСК «Дніпро»-2 – «Вектра»  – 1:5 (1:2)

Голи: Ольшевський – Суденко, Орел, Ворона, Оришечко

Командам для того, щоб придивитися один до одного вистачило двох хвилин, а потім суперники швиденько обмінялися забитими голами. Такий початок додав настрою зустрічі і гравцям. Юні дніпряни відчули, що суперник дає їм грати сміливо йшли в атаку, натомість Вектра віддавала перевагу перевіреним комбінаціям і на восьмій хвилині гри знову повели у рахунку – 1:2. Далі дніпряни застосували пресинг, чим змусили суперника думати не лише про напад, а й захист своїх воріт.

У доволі таки жвавому темпі команди провели весь перший тайм, який залишив купу невирішених питань на другу половину поєдинку.

Вже на старті 2 тайму досвідчені вектрівці додали у швидкості і стали наполегливіше проводити атаки. Юні дніпряни проявили велике бажання зрівняти рахунок у зустрічі, але допустилися двох помилок, які суттєво змінили рахунок на користь суперника – 1:4.

Відмінна фізична підготовка МСК «Дніпро»-2  дозволяла його гравцям підтримувати високий темп зустрічі до фінальної сирени. А з іншого боку – була помітна відсутність досвіду гри у таких критичних ситуаціях. Вектра у цьому плані була сильнішою, що і дало їй змогу святкувати не легку, але першу перемогу у турнірі.