Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. МСК «Дніпро»-2 – «Служба порятунку»

19 Травня, 2021

19 травня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 4 тур.

МСК «Дніпро»-2 – «Служба порятунку» – 1:6 (0:4)

Голи: Манько – Кулик (2), Дзюба (2), Зенков, Когус

Матч почався з масованих атак Служби порятунку на ворота своїх юних візаві, але протягом перших двох хвилин поєдинку справу до прицільного удару довести не вдалося. Стримавши натиск суперника, згодом і дніпряни провели атаку, щоправда довести її до логічного завершення не вдалося.

Рахунок у матчі було відкрито на 4 хвилині зустрічі – Служба порятунку свою ігрову перевагу зуміла втілити у забитий гол – 0:1. МСК «Дніпро»-2  спробував зрівняти рахунок, але міцний захист опонентів пройти не вдалося. Натомість гості матчу організували ще дві результативні атаки і збільшили перевагу до трьох голів – 0:3. Після рятівники дещо послабили тиск на ворота суперника, що дало можливість дніпрян організувати кілька атак, але зробити прицільний удар по воротах не вдалося. Варто відзначити, що команди у першому таймі грали досить таки коректно – один фол на дві команди.

На старті другої половини зустрічі дніпряни спробували змусити суперника оборонятися, але нав’язати свою гру не зуміли. Натомість Служба порятунку своїм шансом збільшити перевагу у рахунку скористалася – 0:5.

Далі у грі спостерігалося велике бажання дніпрян «розмочити» рахунок у матчі, а Служба порятунку перейшла у режим середнього темпу, який дозволяв їм контролювати хід поєдинку і довести його до переможного завершення. При цьому варто відзначити, дніпрянам вдалося наприкінці матчу досягти бажаного – забити гол.