Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Пламет» – МСК «Дніпро»

19 Травня, 2021

19 травня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 4 тур.

МСК «Дніпро» – «Пламет» – 1:1 (0:1)

Голи: Сіренко – Сумченко

Попередження: Сіренко, Пархоменко (обидва Дніпро)

Зустріч команди почали обережно, особливо не форсуючи подій. З обох сторін була зроблена ставка на проведення підготовлених атак. Помітно, що суперники уважно переглянули записи ігор попередніх турів і зробили акцент на надійний захист. Перша половина 1 тайму пройшла у рівній боротьбі, єдине, що по створених гольових моментах перевага була на боці Дніпра, але воротар пламетівців зумів парирувати небезпечні удари. Поступово швидкості гравців почали збільшуватися і, відповідно, малюнок гри змінився у якісний бік. За дві хвилини до перерви у Пламета пройшла атака, яка завершилася забитим голом у ворота господарів зустрічі – 0:1. Дніпряни зробили відчайдушну спробу вирівняти ситуацію на табло, але деяка поспішність у діях завадила їм це зробити у першому таймі.

На старті другої частини гри Дніпро організував масований штурм воріт Пламета, але довести справу до результативного удару не вдалося. Варто відзначити, що мимоволі чи заплановано Пламет перейшов на гру від оборони і при цьому досить таки гостро контратакував.

На 16 хвилині гри Дніпро все таки дотиснув оборону і голкіпера Пламета і зрівняв рахунок – 1:1. Далі гра перейшла на рівноцінний обмін атаками, без особливих зобов’язань команд у захисті. Бажання перемогти в обох команд вийшло на передній план. До завершення зустрічі командам залишалося ще грати 4 хвилини. Поступово команди вийшли на свої максимальні швидкості, що вплинуло на збільшення неточних передач. У Пламета Агарін намагається своїми діями заспокоїти свої партнерів. Те ж саме спостерігається і з боку Дніпра у виконанні Пархоменка.

На останній хвилині Дніпро задіює свого голкіпера при проведенні атак, але дніпрянам, ні Пламету забити переможний гол не вдалося.