Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Вектра» – «Майфон-2»

19 Травня, 2021

19 травня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 4 тур.

«Майфон-2» – «Вектра» – 3:0 (2:0)

Голи: Боярчук (2), Синіцин

Попередження: Ворона, Кравець (обидва Вектра)

Динамічний початок гри засвідчив велике бажання команд забити «швидкий» гол. Але досить швидко пролетіли шість хвилин поєдинку, а табло висвічували нулі. У цей проміжок матчу більше атакували майфонівці, чим змішували своїх опонентів частіше думати про захист своїх воріт. З іншого боку Вектра відповідала гострими контрвипадами і якби у завершальній стадії били не на силу, а на точність, то, можливо, і досягли б бажаного.

На сьомій хвилині Боярчук у Майфона-2 несподівано для голкіпера Вектри Дяка п’яткою переправив шкіряну кулю у сітку воріт – 1:0. Майже через 30 секунд у Вектри Ворона втратив відмінну нагоду зрівняти рахунок.

Бажання Вектри забити гол іноді у їхніх діях викликала поспішність, а от Майфон-2 грав раціональніше і на перерву пішов виграючи з рахунком 2:0.

Прогнозовано зі стартових хвилин другого тайму Вектра побігла на штурм воріт Ткаченка. Майфон-2, який вів у рахунку, на це відреагував надійною грою в обороні.

На 15 хвилині Синіцін вийшов сам на сам з Дяком, але обіграти досвідченого голкіпера не вдалося. Вектра відповіла гострою атакою, але також безрезультативною. Загалом у порівнянні з першим таймом, у другій частині матчі на майданчику спостерігається рівна боротьба. При цьому перевага у рахунку дозволяла Майфону грати від оборони і не форсуючи подій. А Вектра з кожною секундою, яка наближала зустріч до завершення, грала все по спортивному агресивніше.

Досить нервовими видався фінальний відрізок зустрічі, протягом якого Майфону вдалося зіграти холоднокровно, забити ще один гол і здобути перемогу.