Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. «Карбон» – «ЮГ-2000»

19 Травня, 2021

19 травня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 4 тур.

«Карбон» – «ЮГ-2000» – 1:2 (1:1)

Голи: Бойко – Калініч, Мачульський

Попередження: Бойко, Матвієнко – Мачульський

Суперникам для того, щоб «придивитися» і «притертися» один до одного потрібно було три хвилини. Далі з інтервалом у 20 секунд команди обмінялися забитими голами. До середини першого тайму кожна із сторін мала ще не одну можливість відзначитися забитими голами, але або підводила неточність, або надійно грали голкіпери – Манжела у ЮГ-2000 і Магльований у Карбона.

Поступово гра набула силового характеру. У діях гравців обох команд багато нервовості.

За 40 секунд до перерви Стрикаль після розіграшу штрафного перевірив на міць поперечку воріт Карбона. Загалом підсумовуючи перший тайм, рахунок на табло відповідає подіям на майданчику, де атлетичний футзал від ЮГ-2000 гідно протистоїть технічним, але дещо прямолінійним діям карбонівців.

Рівномірний обмін атаками продовжився і після перерви. Багато ударів по обох воротах і при цьому дуже високий відсоток небезпечних «пострілів».

Досить таки інтенсивна гра станом на 17 хвилину зустрічі на втомленість гравців не діє. Варто відзначити, що поки багато роботи у голкіпера Карбона. Хоча ЮГ-2000 нічийний рахунок цьому матчі влаштовує, вони поки заточені лише на атаку. А от карбонівцям потрібно йти на ризик, оскільки їм у цьому матчі потрібна лише перемога.

Ближче до завершення гри віковий ЮГ-2000 почав економити сили та діяти раціональніше. Така тактика на 20 хвилині гри дала свій результат – Мачульський виводить ЮГ-2000 вперед – 1:2. У Карбона є все, щоб проявити характер і майстерність для того, щоб змінити цифри на табло на свою користь. Але чи погодиться на це суперник? Грати залишалося ще три хвилини.

Мало того, що ЮГ-2000 не закрився у захисті, а ще й почав проводити атаки зі своїм воротарем. Карбон відповідав більш інтенсивнішими атаками і також на їх вістрі був голкіпер. Був шанс у зустрічі, щоб вона завершилася внічию, але Карбон не зумів гольовий момент закріпити влучним ударом.