Футзал. Чеміпонат Черкащини. «Патріот» (Сміла) – МСК «Дніпро-U-19» (Черкаси) – 3:3 (1:1))

17 Листопада, 2019

17 листопада 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 1 тур. Зустріч команд I ліги, група «Б».

«Патріот» (Сміла) – МСК «Дніпро-U-19» – 3:3 (1:1)

Голи: Шепель (2), Педяш – Кулініч (2), Демченко

Молодий, а можна сказати, що юний і амбітний колектив МСК «Дніпро-U-19» випало протестувати смілянській команді, яка, схоже, провела плідну комплектацію колективу для участі у чемпіонаті.

Складно сказати, які думки були у смілянської команди станом на 5 хвилину зустрічі, але дніпряни їм запропонували шалений темп із створенням біля їхніх воріт небезпечних моментів. «Патріоту» потрібен був деякий час, щоб пристосуватися до гри своїх юних опонентів. Та все ж дніпрянам вдалося першими засмутити свого суперника – вдалими діями відзначився Кулініч – 0:1. Аое не пройшло і 20 секунд як сміляни зрівнюють рахунок.

Обмінявшись забитими голами, команди заграли ще активніше, від чого побільшало біля обох воріт небезпечних моментів. Варто відзначити відсутність хвилювання у дніпрян у зустрічі з командою, середній вік якої значно перевищує такий показний у черкащан.

Після перерви команди не збавили, а продовжили грати у такому ж високому темпі.  Продовжує у складі МСК «Дніпро-U-19»  на майданчику «феєрити», який показує себе заправним футзальним гравцем, як до речі і футбольним.

На 17 хвилині зустрічі «Патріот» гарматним пострілом перевірив на міць стійку черкаських воріт. У відповідь у по спортивному агресивна і атакуюча гра «Дніпра», яка через півтори хвилини принесла позитивний результат – 1:2.

Смілянська команда робить відчайдушну спробу вирівняти гру, але суперник не дає можливості особливо розгулятися, а на 20 хвилині забиває свій третій гол у поєдинку – 1:3. Через короткий відрізок ігрового часу  Пустовіт у «Патріота»  небезпечно пробиває по воротах дніпрян – м’яч пролітає повз ворота. Але вже у наступній атаці смілянам вдається скоротити відставання у рахунку до одного гола – 2:3.

За дві з половиною хвилини до завершення гри у «Патріота» 5 загальнокомандних фолів. Проте це не заважає їм зрівняти рахунок – 3:3.

За 3 секунди до завершення гри дніпряни за перебір суперником фолів пробивали дабл-пенальті, але воротар «Патріота» Хоменко парирував цей удар.