Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Червона Слобода» – «Патріот» (Сміла) – 3:2

28 Листопада, 2021

2листопада 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

ФК Червона Слобода (Червона Слобода) – Патріот (Сміла) – 3:2 (3:1)

Голи: Настенко, Дяченко, Семенюк Я. – Вечірній, Нікішов

Попередження: Дяченко – Онученко

Стартову гру нового футзального сезону команди почали досить таки активно з метою забити «швидкий» гол. Десь команди забули про захисні дії, зробивши акцент на напад. Швидше із дебютним хвилюванням впоралися червонослобідські футзалісти і на третій  хвилині гри їм вдалося відкрити рахунок у зустрічі – 1:0. Забитий гол додав впевненості господарям зустрічі і вони спробували закріпити свій успіх ще одним забитим голом, але Патріот кілька разів поспіль рятував їхній голкіпер Хоменко. Згодом включилася у гру і смілянська команда, але їхні атаки були не особливо гострими.  А от «Червона Слобода» на 9 хвилині гри зуміла забити свій другий гол у поєдинку – 2:0. Патріот лише після цього, як не дивно, заспокоївся і зумів провести результативну атаку – 2:1. Проте через хвилину за перебір командних попереджень у їхні ворота був призначений дабл-пенальті, який реалізував найактивніший гравець у складі Червоної Слободи Дяченко.

Очевидно у перерві зустрічі серед гравців Патріота відбулася чоловіча розмова, бо другу частину зустрічі вони почали активно і на 14 хвилині Нікішов скорочує відставання у рахунку до одного гола – 3:2.

Якщо у першій половині гри перевагою більше володіла Червона Слобода, то у другому таймі гра вирівнялася і більшу активність вже проявляли сміляни.

За 40 секунд до фінальної сирени Патріот взяв хвилинну перерву і вже далі продовжував атакувати, задіюючи свого голкіпера, але забити гол їм так і не вдалося.