Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Черкаські козаки» (Черкаси) – МСК «Дніпро» (Черкаси) – 2:5

5 Грудня, 2021

5 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

Черкаські козаки (Черкаси) – МСК Дніпро (Черкаси) – 2:5 (1:1)

Голи: Прокопенко, Гацанюк – Лесич (3), Пархоменко, Сіренко

Не встигла секундна стрілка зробити другий оберт як рахунок у грі було відкрито – у Дніпра пройшла атака, на яку суперник якось не активно реагував – 0:1. Пропустивши гол Черкаські козаки побігли відігруватися і ледь не поплатилися за це пропущеним м’ячем у свої ворота, але дніпрянин Березюк не зумів реалізувати вихід сам н сам із воротарем. І майже відразу у Черкаський козаків Прокопенко зумів перехитрити голкіпера і зрівняти рахунок у зустрічі – 1:1.

Далі гра проходила у середньому темпі і від того командам не вдавалося проводити швидкі атаки – усе відбувалося планомірно і виважено. У 1 таймі більше забитих голів не було.

На старті другої частини зустрічі дніпряни мали шанс знову виходити вперед у рахунку, але скористатися наданим шансом не зуміли. А через хвилину Кулику у Черкаських козаків не вдалося замкнути простріл з флангу. Після цього команди продовжували марнувати гольові моменти біля обох воріт. На 18 хвилині гри дві грубі помилки голкіпера Черкаських козаків дозволили Дніпру збільшити перевагу у рахунку до двох голів – 1:3. Лише після цього господарі матчу активізувалися і досить швидко Гацанюк скоротив відставання у рахунку – 2:3. Надмірна увага козаків до атакувальних дій завершилася тим, що дніпрянам вдалося провести якісну контратаку, яка закінчилася четвертим голом у ворота суперника. Згодом Дніпро збільшив свою перевагу у рахунку до трьох м’ячів і поставив крапку у грі.