Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «ЮГ-2000» (Черкаси) – «Служба порятунку» (Черкаси) – 4:4

5 Грудня, 2021

5 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

ЮГ-2000 (Черкаси) – Служба порятунку (Черкаси) – 4:4 (3:3)

Голи: Бабенко, Биченко, Манжела (2) – Кулик, Аджубей (2), Когус

Попередження: Мачульський – Дзюба

Сенсаційна поразка ЮГ-2000 у першому турі зобов’язувала їх з перших хвилин гри із Службою порятунку діяти досить таки активно, що вони і робили. Але у Служби порятунку під керівництвом тренера Сергія Гупаленка свої плани на гру і вони забивають «швидкий» гол. Господарі гри беруть матч під свій контроль і згодом отримують шанс зрівняти рахунок, але після удару Бабенка гостей рятує каркас воріт. Поступово гра вирівнялася, але не надовго і Служба порятунку забиває два голи – 0:3. Майже відразу після того, як був забитий третій м’яч, рятівники пропускають гол. Цей забитий гол додав впевненості ЮГ-2000 і вони додають потужності своїм атакам. На останній хвилині тайму господарі матчу на куражі «організували» у ворота опонентів два голи і на перерву команди пішли при рівному рахунку.

Нічийний рахунок на табло змушував команди з перших хвилин другої частини зустрічі починати все з нуля. Але потрібно відзначити, що ЮГ-2000 вже не мав розгублений вигляд як було на початку гри, а був максимально зосередженим із вивіреними діями.

На 17 хвилині Служба порятунку мала відмінну нагоду знову вийти вперед у рахунку, але Кулик після пасу від Дзюби не зумів влучити у ворота.

Поступово гра набула нервового характеру і помітно, що сил у гравців на проведення потужної кінцівки все менше. ЮГ-2000 підібрався до критичної позначки по фолах – 4. А згодом 5 і 6 фол та дабл-пенальті, який реалізував Аджубей – 3:4. Грати ще три хвилини і  ЮГ-2000 йде атакувати із своїм голкіпером Манжелою. За 1,48 хв. до завершення гри саме Манжела зрівнює рахунок – 4:4.

До фінальною сирени рахунок більше не змінювався.