Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Колос» (Чорнобай) – «Вектра» (Черкаси) 4:1

12 Грудня, 2021

12 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

Колос (Чорнобай) – Вектра (Черкаси) – 4:1 (2:0)

Голи: Вініченко (3), Гуляш – Тихонов

Попередження: Скворцов (Вектра)

Стартову зустріч третього туру команди почали досить таки жваво, незважаючи на ранній початок. Варто відзначити, що перед цією грою в активі чорнобаївської команди було дві перемоги, а у черкащан одне турнірне очко. Проте у першій половині гри на майданчику спостерігалася гра із мінімальною перевагою Колоса. Вектрівці, застосовуючи пресинг, зуміли не лише створити гідний супротив супернику, а й самі створювали незручності біля воріт опонентів.

У другій половині 1 тайму м’яч все частіше на половині Вектри і гольові моменти  біля їхніх воріт почастішали. Завдяки вдалій грі голкіпера черкащан Колосу довго не вдавалося відкрити рахунок у зустрічі. Лише на 9 хвилині завдяки індивідуальним діям Вініченка Колос повів у рахунку. Через хвилину все той же Вініченко подвоїв перевагу своєї команди – 2:0.

Відразу після перерви чорнобаївська команда забила у ворота Вектри третій гол. Майже відразу у Тихонов у черкащан мав нагоду скорочувати відставання у рахунку, але не зумів переграти голкіпера Колоса. Потім Вініченко з пенальті оформив хет-трик, на 15 хвилині Тихонов все таки «розпечатує» чорнобаївські ворота – 4:1. Ось таким результативним вийшов початок другого тайму.

Далі суперники не збавляли темп, особливо не приділяючи багато уваги захисним діям, а роблячи акцент на атаки. Частіше загрожували воротам Дяка чорнобаївські футзалісти. Менше роботи було у голкіпера Колоса Згури, але коли виникали біля його воріт небезпечні моменти, то змушений був демонстрував свою відмінну реакцію.

За три хвилини до фінальної сирени у Колоса стало 5 фолів. Проте за цей проміжок часу ніяких особливих подій не сталося і Колос здобув третю перемогу, яка далася йому не легко.