Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). МСК «Дніпро» (Черкаси) – «Карбон» (Черкаси) 3:2

12 Грудня, 2021

12 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

МСК Дніпро (Черкаси) – Карбон (Черкаси) – 3:2 (1:2)

Голи:Лесич, Сіренко, Березюк – Бойко (2)

Попередження: Пахоменко, Ольшевський (обоє «Дніпро»)

Матч обидві команди почали виважено, не форсуючи подій. На старті гри команди обмінялися атакам. Потім гравець Дніпря допустив необов’язкову втрату м’яча і Бойко відкрив рахунок у зустрічі – 0:1. Пропущений м’яч особливо не засмутив дніпрян, а навпаки змусив діяти сміливіше, що вони і зробили. Більш досвідчені гравці Карбона помітно, що не очікували впевнених від своїх суперників і змушені були були приділяти багато уваги захисним діям.

У середині 1 тайму лише самовіддана гра голкіпера Карбона Магльованого кілька разів рятувала його команду від неприємностей. Але на восьмій хвилині гри ніхто не зумів завадити дніпрянину зрівняти рахунок у матчі – 1:1. Карбонівці побігли повертати перевагу у рахунку, але наткнулися на пресинг суперника і надійну гру їхнього голкіпера.

Коли до завершення першого тайму залишалося менше хвилини, втрата м’яча гравцем Дніпра у центрі поля закінчилася ти, шо Карбон знову повів у рахунку.

Друга половина зустрічі почалася під акомпанемент атак дніпровської команди. Відбившись від атак суперника вже Карбон перейшов до атакувальних дій. Але як і його суперник марнує гольові моменти. У середині 2 тайму Проценко міг допомогти Карбону більш спокійніше далі грати, але не зумів замкнути 100 % гольовий момент.

Далі обмін гострими моментами закінчився тим, що за дві з половиною хвилиною до завершення гри контратака Дніпра закінчилася голом у ворота Карбона – 2:2. Відповідно карбонівці кинулися повертати свою перевагу у рахунку, але вийшло так, що Дніпро зумів застати зненацька захист опонентів і вперше у зустрічі вийти вперед – 3:2.

На останній хвилині гри у Карбона до атак приєднався і їхній голкіпер. Нервові секунди зустрічі пройшли без забитих голів і у підсумку перемогу святкував Дніпро.

У переможців на післяматчеве інтерв’ю пішов їхній голкіпер Ілля Ковальов, який став героєм цього протистояння.