Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Майфон-2» (Черкаси) – «Халк» (Городищенська ТГ) – 5:2

12 Грудня, 2021

12 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

Майфон-2 (Черкаси) – Халк (Городищенська ТГ) – 5:2 (3:2)

Голи: Погребняк, Дровольський, Балацький, Савісько (2) – Шлончак, Подгорський

Попередження: Дашко – Стародуб, Грошев

У попередньому турі обидві команди здобули перемоги і, при цьому, над складними суперниками. Вже з перших секунд зустрічі команди проявили намір продовжити перемагати. Після рівномірного обміну м’ячем частіше почали володіти майфонівці і згодом вони відкрили рахунок у зустрічі. Халк відреагував на таку зміну рахунку не швидко. Спочатку Подгорський у гостей зрівняв рахунок, а згодом городищенська команда була вже попереду – 1:2. Далі слово було за майфонівцями, які підвищивши швидкості, змусили суперника помилятися і на перерву пішли виграючи 3:2.

На 17 секунді у Майфона-2 Дашко міг довести перевагу своєї команди до комфортної, але не зумів реалізувати вихід сам на сам із Коханюком – банально не влучив у ворота.

На 17 секунді у Майфона-2 Дашко міг довести перевагу своєї команди до комфортної, але не зумів реалізувати вихід сам на сам із Коханюком – банально не влучив у ворота.

У першій частині II тайму на майданчику спостерігалася в’язка гра у пониженому темпі з невеликою кількістю створених біля обох воріт гольових моментів. А якщо такі виникали, то були нереалізовані.

За 5 хвилин до завершення гри з інтервалом у 20 секунд Майфон-2 забиває два голи – 5:2 і робить вагому заявку на перемогу.

Далі гра пройшла у відносно спокійному темпі. Намагалися бути активними гравці Халка, але справу до прицільного удару довести не вдалося, як і їхньому опоненту.