Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Червона Слобода» – «Черкаські козаки» (Черкаси) – 2:3

12 Грудня, 2021

12 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

ФК Червона Слобода – Черкаські козаки (Черкаси) – 2:3 (1:2)

Голи: Семенюк М., Сахно – Трандафілов, Чижик, Марченко

Попередження: Потапенко (Червона Слобода)

Зустріч команди почали без «розкачки», приступивши відразу до активних дій. Поступово м’ячем частіше почали володіти черкаські футзалісти і на 5 хвилині Чижик відкрив рахунок у зустрічі – 0:1. Червона Слобода робить спробу зрівняти цифри на табло, але пройти захист суперника, який впіймав кураж складно. А через хвилину Черкаські козаки подвоїли свою перевагу – 0:2.

Червонослобідська команда розбігалася лише ближче до завершення першого тайму, де зуміла скоротити відставання у рахунку до одного гола.

У першій частині другого тайму невеличка перевага була на боці Черкаських козаків, але як і у їхніх опонентів були проблеми з реалізацією гострих моментів.

З наближенням завершальних хвилин зустрічі команди свої тактичні схеми міняти не збиралися і робили ставку лише на атакуючі дії. Дещо у цій ситуації ризикувала черкаська команда і її ледь суперник не покарав за це, створюючи гольові моменти, але не реалізуючи. Та все ж Червона Слобода за дві хвилини до фінальної сирени зрівнює рахунок, вдало розігравши штрафний удар – 2:2.

Завершальна хвилина зустрічі пройшла під акомпанемент атак Черкаських козаків, яким, завдяки влучному удару Трандафілова, вдалося вирвати перемогу – 2:3.