Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Цетус» (Черкаси) – «ЮГ-2000» (Черкаси) 2:2

12 Грудня, 2021

12 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

Цетус (Черкаси) – ЮГ-2000 (Черкаси) – 2:2 (0:1)

Голи: Сорокін, Сидоренко – Манжела, Александров І.

Попередження: Масло, Скороходов – Біляк, Мачульський,

Зустріч старих друзів і суперників на спортивному майданчику у третьому турі викликала підвищений інтерес. Тим  паче, що команди у різному настрої підходили до цієї гри, де турнірні очки були на вагу золота були для ЮГ-2000.

Обмінявшись гострими атаками на початку гри, команди перейшли до комбінаційної гри. В один з моментів голкіпер Цетуса Сорокін побіг брати участь в організації атаки своєї команди і залишив свої ворота без нагляду. Атака цетусівців невдалася і шкіряна куля потрапила вже до голкіпера ЮГ-2000 Манжели, який дальнім ударом відкрив рахунок у грі. Варто відзначити, що Манжела забиває третій матч поспіль і на його рахунку стає вже чотири голи.

Після цього обидві команди додали у рухливості  і швидкості, але доводити атаки до гострих моментів не вдається. До завершення тайму ще дві хвилини. ЮГ-2000 застосовуючи пресинг зустрічає свої візаві ближче до центральної лінії, не даючи можливості розіграти якісну комбінацію. Сирена на перерву дає можливість відпочити.

Початок другої зустрічі команди провели більш менш спокійно. Обидві команди знають можливості один одного тож на майданчику спостерігається тактична боротьба із спалахами активності у відповідальні моменти.

На 15 хвилині Скороходов у Цетуса сильно пробивав по воротах Манжели, м’яч по ходу знайшов ногу Сидоренка і рахунок було зрівняно. Але не пройшло і 20 секунд як ЮГ-2000 повернув перевагу у рахунку – 1:2.

На 19 хвилині Сидоренко у Цетуса мав змогу зрівнювати рахунок, але суперники не дали пробити влучно. Через хвилину ЮГ-2000 пробивав перспективний штрафний, але цетусівці м’ячу не дали долетіти до воріт.

Згодом Цетус переходить до атак зі своїм голкіпером Сорокіним. При такому рахунку ризик, напевне, виправданий. Був момент, коли Сорокін ледь не забив, м’яч впіймав Манжела, але повторити успіх першого тайму йому не вдалося.

Але на 23 хвилині Сорокіну все таки вдалося досягти бажаного – 2:2. «Валідольні» завершальні секунди зустрічі успішними не стали для жодної з команд.