Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Шевченків край» (Водяницька ТГ) – «Майфон-2» (Черкаси) – 0:3

26 Грудня, 2021

26 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

Шевченків край (Водяницьке ТГ) – Майфон-2 (Черкаси) – 0:3 (0:0)

Голи: Савісько (2), Погребняк

Попередження: Власенко (Шевченків край)

Шевченковому краю для того, щоб зберігати шанси на боротьбу за 1-3 місце групи «Б» потрібно у цій зустрічі лише перемагати. Але суперник у них – лідер групи, який попередні три зустрічі виграв. Таким чином має бути цікавий матч.

Ніби у підтвердження прогнозу, команди досить активно почали матч із створенням гольових моментів, але не завершених. Багато роботи у воротарів – Юхименка (Шевченків край) і Соколовський (Майфон-2) і багато у чому завдяки їхній роботі станом на 10 хвилину гри на табло нулі.

Як не старалися команди відкрити рахунок у зустрічі, але на перерву пішли без забитих м’ячів.

На старті другої половини гри Майфон-2 не реалізував гольовий момент. Звенигородська команда відповіла тим же. Через дві хвилини черкащанин Савісько ударом з під гравця Шевченкового краю відкрив рахунок у зустрічі. У даній ситуації Юхименко мав би виручати команду, але не зумів. Команда з Водяницького ТГ побігла відігруватися, проте суперник не дав змоги зрівняти рахунок. А згодом Майфон-2 забив свій другий гол у зустрічі, скориставшись великою зацікавленістю суперника атакувальними діями.

На табло 0:2 і до завершення гри 6 хвилин. Шевченків край переходить до атак вп’ятьох і вже у першій атаці втрачає м’яч, чим результативно скористався Савісько – 0:3.

Звенигородська команда і далі продовжувала атакувати з п’ятим, але це суттєво не вплинуло на результат зустрічі. Майфон-2 виграв вчетверте і у ролі одноосібного лідера групи «Б» зустрічатиме Новий рік.