Футзал. Кубок Черкаської області. «Земельник» – FC «Bakery» – 4:1

13 Вересня, 2022

13 вересня. Група «Б». Гра першого етапу. 3 тур

Група «Б»: «Земельник» (Кропивницький) – FC «Bakery» (Черкаси)  – 4:1 (0:1)

Голи: Манастирний, Хорольський, Барбанов, Пономаренко – Пустовіт

Попередження: Джоєв, Панасенко (обидва «Bakery»)

Якщо для Земельника це була перша гра у турнірі, то для Bakery це дебютний матч. Для багатьох був секрет, що собою представляє черкаська команда. Перша половина першого тайму продемонструвала, що легкої прогулянки гостям із Кропивницького, як у попередній грі не слід очікувати.  Перше враження – Bakery міцний горішок. А на 9 хвилині зустрічі у рівному протистоянні черкащанам вдалося відкрити рахунок – на точний пас Агаріна Н. відгукнувся Пустовіт – 0:1. Через хвилину Земельник мав шанс зрівнювати рахунок, але Пономаренко дивом не влучив у пусті ворота.

Кінцівку зустрічі активніше провели кропивницькі футзалісти. Ще у них був один шанс зі штрафного забивати, але після удару Лободи голкіпера Черкас підстрахував хтось із партнерів по команді.

На старті другої половини гри обидві команди почали з максимальних швидкостей. У складі черкащан варто відзначити за вдалі дії у двох випадках їхнього голкіпера Жежера. Але у третій раз врятувати свою команду він не зміг – 1:1.

«Bakery» робить все можливе, щоб повернути перевагу у рахунку, але дещо поспішає і припускається помилок.

На 18 хвилині удар з 12 метрів гравця Земельника Хорольського виявився несподіваним для черкаського воротаря 2:1. «Bakery» вдруге пропустивши, організовує масований штурм воріт суперника, при цьому дещо менше вділяючи уваги своїм захисним діям. Та й і Земельник не поспішає закриватися на своїй половині поля.

До завершення гри чотири хвилини. Напруга на майданчику максимальна. Обидві команди пресингують.

На 19 хвилині обрізка черкаської команди на половині поля опонентів завершилася третім голом у їхні ворота – 3:1.

Кинувши усі сили вперед черкащани прогавили контрвипад Земельника – 4:1.

Врятувати матч «Bakery» у такій критичній ситуації не вдалося, але, напевне, симпатії глядачів прямої трансляції гри своїм бажанням і настроєм вони зуміли завоювати.